Menu

Over Jordi Timmer

 

Geboren en getogen Doetinchemmer

 

Mijn naam is Jordi Timmer, geboren en getogen Doetinchemmer. Ik was al vroeg gefascineerd door het ambacht van de schilder. Op mijn 16e begon ik daarom bij de schildersvakopleiding (SPOS). Na vijf jaar bij verschillende schilderbedrijven gewerkt te hebben, dacht ik dat het nog beter kon. Tijd om voor mezelf te beginnen.

 

Een schilder moet meer kunnen dan alleen schilderen

 

Ik vind dat een schilder meer moet kunnen dan alleen een deur of muur schilderen. Een kozijn met rotte plekken schilder je niet zomaar over. Daar komen later problemen en hoge kosten van. Zie ik houtrot? Dan wordt eerst  de oorzaak gezocht en zorg ik ervoor dat de plek netjes en onzichtbaar gerepareerd wordt. Het houtwerk kan daarna weer jaren mee.

 

Professionaliteit en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen

 

Als mijn klanten besluiten hun schilderwerk uit te besteden, dan moeten ze kunnen rekenen op professionaliteit. Door mijn ruime en brede ervaring, het gebruik van de juiste materialen en mijn efficiënte manier van werken kan ik dat bieden. Ik wil mijn klanten goed kunnen adviseren. Daarom houd ik me op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken op schildergebied.

 

Er ook zijn voor de klant als de klus geklaard is

 

Een goede relatie met mijn klanten is voor mij de basis. Niet alleen tijdens, maar ook na de opdracht. Heeft een klant achteraf een vraag of is er toch nog iets niet helemaal goed gegaan? Dan kan hij of zij altijd bij mij terecht. Ik zorg ervoor dat het snel in orde komt.

 

‘Het schildervak is mooi!’

 

Ik voer mijn werk na al die jaren nog steeds met veel plezier uit. Dat komt soms door kleine dingen: een bakker die me een heerlijk broodje aanbiedt, omdat ik de schade aan zijn gevel zo snel en onzichtbaar hersteld heb. Dan denk ik: ‘Het schildervak is mooi!’