Menu

Schildersbedrijf in Doetinchem en omstreken

 

Binnen schilderwerk

 

 

De staat van het schilderwerk heeft veel invloed op de uitstraling van je interieur. In de loop der jaren gaat het schilderwerk steeds een stukje achteruit. Kleuren vervagen en via kleine scheurtjes gaat de verf uiteindelijk afbladderen. Goed binnenschilderwerk gaat vaak 10 jaar mee, afhankelijk van de fysieke belasting.

 

Wandafwerking

Wandafwerking kan op veel verschillende manieren. Jordi Timmer past wandafwerking toe op de manier die u voor ogen heeft. Of u uw wanden nu wilt laten schilderen, spuiten of behangen. Kiest u voor glad en glanzend of juist voor structuur? De ruimte krijgt de uitstraling die u wenst.

 

spuiten

Streeploos en baanloos: Spuiten geeft, houtwerk, muren en plafonds een strakke uitstraling. De roller blijft ongebruikt en er zijn dus ook geen aanzetten. Schildersbedrijf Jordi Timmer beschikt over de modernste apparatuur voor het spuiten van lakken en muurverven. In combinatie met schuren en voorstrijken en eventueel glasvlies zorgen we voor kwalitatief spuitwerk dat de tand des tijds doorstaat. Bovendien is er volop keuze in kleur en glansgraad. Goed om te weten: we werken met muurverf van schrobklasse 1, want dan ben je verzekerd van muurverf die zowel vlekafstotend als afwasbaar is.

 

Breng kleur in je leven

Is het tijd voor een frisse beurt? Laat Jordi Timmer met je meedenken. We kennen de laatste modetrends en weten precies welke kleuren(combinaties) voor de juiste finishing touch zorgen.