Menu

Glaszetter in Doetinchem en omstreken

 

Keimen / kaleien

 

Voor uw gevel zijn er diverse afwerkingen mogelijk. Keim silicaat verf en/of kalei gevel renoverende kalkmortel. Beiden 100% mineraal en kunnen door hun dampopenheid als enigste ook op nageïsoleerde gevels worden toegepast.

 

Keim

Niet zelden kiezen architecten specifiek voor Keim  verf om zijn prachtige matte, minerale uitstraling.

 

Duurzaamheid

Keim biedt 20 jaar kleurgarantie. De Keim verven zijn kleurstabiel door het gebruik van anorganische aardpigmenten. Een verfsysteem van Keim gaat vaak 2 maal zo lang mee als een dispersie systeem. Niet zelden bied een verfsysteem van Keim 12 tot 20 jaar bescherming.

 

Dampdoorlaatbaarheid

Door de zuivere opbouw van de KEIM silicaatverven samen met de hoge waterdampdoorlaatbaarheid (maar liefst 99%)  wordt de vorming van condens vermeden en tegelijkertijd de groei van schimmels en bacteriën tegen gegaan. Deze eigenschap vormt een garantie voor een schone en hygiënische verflaag en dus gezonde leefomstandigheden in ruimtes die met Keim verf behandeld zijn.

 

Gifstoffen

De verven van Keim zijn 100% milieuvriendelijk in zowel productie als in gebruik. De verven bevatten geen oplosmiddelen en zijn dus ook veilig voor de verwerkers. Omdat de verven duurzaam geproduceerd worden is het gebruik van de verf niet alleen goed voor nu, maar ook voor de toekomst. Keim bestaat louter uit kwarts (zand) en mica (verzameling mineralen) en anorganische (minerale) kleurpigmenten.

 

 

Een verfsysteem van Keim is zowel esthetisch, ecologisch als economisch superieur aan een dispersie muurverf.