Menu

Schildersbedrijf in Doetinchem en omstreken

 

Houtrot herstel

 

 

Houtrot is een veel voorkomend probleem. Voordat wij houtrot herstellen, onderzoeken we eerst de oorzaak. De oorzaak van houtrotschade is vaak optrekkend vocht, slechte ventilatie, achterstallig onderhoud of een foute constructie. Houtrotreparatie gebeurt door houtrotvulling toe te passen of door houtdelen te vervangen.

Houtrot reparatie Doetinchem gecertificeerd

 

Wij zijn Renovaid gecertificeerd. Dit betekent dat we houtrot duurzaam en verantwoord kunnen herstellen. Voor houtrotreparatie gebruiken wij alle producten uit het assortiment van Repair Care en Renovaid.

 

Houtrotreparatie: nazorg

 

Houtrot voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Wij adviseren dan ook om na de reparatie te zorgen voor goed schilderwerk en goede omstandigheden rondom ventilatie en afwatering. Als hout nadat het nat geworden is snel weer droogt, krijgen schimmels geen kans.

 

Houtrotreparatie specialist in Doetinchem en omstreken inhuren? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Wilt u informatie over schilderwerk, houtrotreparatie of wandafwerking? Jordi Timmer is dé specialist van Doetinchem op deze gebieden.